η Gizelis Robotics δίνει τον παλμό του βιομηχανικού Sma

gizelis Sa Open House gizelis robotics Show 2019 Youtube
gizelis Sa Open House gizelis robotics Show 2019 Youtube

Gizelis Sa Open House Gizelis Robotics Show 2019 Youtube Η gizelis robotics δίνει τον παλμό του βιομηχανικού smart factory με ρομποτική τεχνολογία. Η gizelis robotics συνεισφέρει ενεργά στην τεχνολογική ενδυνάμωση της Ελληνικής βιομηχανίας με σύγχρονα ρομποτικά. Η gizelis robotics είναι ο βασικός συνεργάτης της εταιρίας στην υλοποίηση του οράματος της να αναβαθμίσει την παραγωγική της μονάδα. Τα ολοκληρωμένα συστήματα robots και cobots που εγκατέστησε η gizelis robotics, χρησιμοποιώντας.

Press Release Integrated Mixed Palletizing Solutions From gizelis
Press Release Integrated Mixed Palletizing Solutions From gizelis

Press Release Integrated Mixed Palletizing Solutions From Gizelis 02.02.2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η gizelis robotics συνεισφέρει ενεργά στην τεχνολογική ενδυνάμωση της Ελληνικής βιομηχανίας με σύγχρονα ρομποτικά συστήματα κα. Η gizelis robotics δίνει τον παλμό του smart factory με ρομποτική τεχνολογία στο πρώτο 4g lte campus network στην Ελλάδα. Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της gizelils robotics σημειώνει: «Η gizelis robotics συνεισφέρει δυναμικά με την τεχνογνωσία της στη δημιουργία ‘smart factory’ στο πλαίσιο του smart manufacturing στην Ελληνική και διεθνή βιομηχανία. Η gizelis robotics χτίζει σχέσεις με τον όμιλο κολοσσό e80 group, που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού intra logistics. Ιδρύθηκε το 1992 και είναι πρωτοπόρος του industry 4.0.

Robotsafe το πρώτο αυτόνομο Made In Greece ρομπότ απολύμανσης από
Robotsafe το πρώτο αυτόνομο Made In Greece ρομπότ απολύμανσης από

Robotsafe το πρώτο αυτόνομο Made In Greece ρομπότ απολύμανσης από Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της gizelils robotics σημειώνει: «Η gizelis robotics συνεισφέρει δυναμικά με την τεχνογνωσία της στη δημιουργία ‘smart factory’ στο πλαίσιο του smart manufacturing στην Ελληνική και διεθνή βιομηχανία. Η gizelis robotics χτίζει σχέσεις με τον όμιλο κολοσσό e80 group, που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού intra logistics. Ιδρύθηκε το 1992 και είναι πρωτοπόρος του industry 4.0. 5 Φεβρουαρίου 2021 Τα νέα των μελών μας gizelis robotics: Η gizelis robotics δίνει τον παλμό του βιομηχανικού smart factory με 28 Ιανουαρίου 2021 Τα νέα των μελών μας gizelis robotics: Ψήφος “τεχνολογικής’ εμπιστοσύνης. 5 Φεβρουαρίου 2021 Τα νέα των μελών μας gizelis robotics: Η gizelis robotics δίνει τον παλμό του βιομηχανικού smart factory με 28 Ιανουαρίου 2021 Τα νέα των μελών μας gizelis robotics: Ψήφος “τεχνολογικής’ εμπιστοσύνης.

Comments are closed.